ארכיפלג האיים הקנריים כולל קבוצה המונה 7 איים מיושבים יפהפיים, באוקיינוס האטלנטי, מול חופי מרוקו וכן כמה איונים, בחלקם מיושבים גם הם המהווים קהילה אוטונומית השייכת לספרד. שייט באיים הקנריים בו נחזה באיים בשילוב מדהים של שמורות טבע סביב לועות ענק של הרי געש כבויים, סלעים וולקניים היוצרים מגוון עצום של תצורות, כיד הדמיון, "נופי ירח" צחיחים, כפרי דייגים ציוריים בהם בתים בצבעים שונים, שכאילו תלויים על צוקים הגולשים לאוקיינוס, עם חופים בעלי חול שחור. כל אלה מהווים חלק מהחוויה הקנרית. בנוסף לאלה, תושבים מקומיים אדיבים ומסבירי פנים, מסורות של חגיגות צבעוניות בחגים השונים, אקלים סובטרופי נוח, המאפשר ביקורים באיים לאורך כל השנה, אלה הופכים שייט לאיים הקנריים לחוויה מסוג מיוחד.
האי מדירה הוא שילוב ייחודי של מזג אויר מעולה עם טבע ונוף יוצאים מן הכלל. זהו מחוז אוטונומי של פורטוגל הנמצא בצפון האוקיינוס האטלנטי, אי וולקני בו ההתפרצות האחרונה ארעה לפני 400 שנה. הנוף משלב הרים פראיים, עמקים, סלעי ענק היורדים לים, מפרצים מקסימים, שטחים חקלאיים מטופחים ופירות טרופיים. באי שמורת טבע ענקית עם עמקים עמוקים והרים גבוהים, אדמה פורייה, גנים מרהיבים וכמובן גפנים שהם המקור ליינות מדירה המפורסמים בעולם.
עיר הבירה של פורטוגל, ליסבון ממצבת את עצמה לאט לאט כאחת הערים הטרנדיות ביבשת. נהר הטז’ו חוצה אותה והיא בנויה על שבע גבעות ומחולקת לרבעים – אלפאמה, העתיק והצבעוני; באשייה המסודר; באירו אלטו, מוקד חיי הלילה ובלם היוקרתי. בכל גבעה ממוקמת נקודת תצפית המשקיפה על העיר כולה, מזווית אחרת.
יתרונות בולטים ובלעדיים למטיילי "בשביל הזהב":
• תכנית מלאה ללא סיורי אופציה • ניצול זמן מלא של סיורי החוף בכל נמלי עגינת האוניה • לינה בבית מלון במרכז לונדון מדרגת 4 כוכבים על בסיס ארוחת בוקר, כולל סיור בעיר • דמי סבלות בבית המלון • ביקור בעיר וינצ'סטר, ששימשה כעיר הבירה לשעבר של אנגליה, ביום העלייה לאונייה • מסלול הפלגה ייחודי הכולל עגינה וסיור בליסבון ובפורטו • טיול מיוחד בעיר המרחצאות הרומיים, באת' • יום טיול מלא בלונדון ביום האחרון לפני הטיסה חזרה ארצה • מפגשים קבוצתיים ו/או הרצאות מפי מדריך הטיול במשך ההפלגה • שירות הכנת צ'ק אין לאנייה
הסעה בתום הטיול משדה התעופה לבתי הנוסעים בכל רחבי הארץ! (שירות מפנק שקיים רק אצלנו, לא צריך להטריח קרובים שיבואו לאסוף אתכם משדה התעופה)
מפגש קבוצה באמצעות אפליקציית זום שיתקיים לפני הטיול - הזדמנות נפלאה להכיר את המשתתפים ולקבל את כל המידע הדרוש, שיסייע לכם בהכנות
שי מהודר ובלעדי למטיילי בשביל הזהב: חוברת מידע מקיפה המלווה בתמונות על יעדי הטיול + מפה, שתחולק בשדה התעופה
נצא בטיסה אל לונדון. עם ההגעה ניסע אל עבר נמל סאות’המפטון . בדרכנו נבקר בוינצ’סטר – ששימשה כעיר הבירה לשעבר של אנגליה. וינצ’סטר, שנוסדה עוד בתקופה הרומית, שוכנת במחוז המפשייר וזורם בה נהר האיצ’ן (River Itchen) ידועה בזכות הקתדראלה שלה, הנחשבת לאחת היפות בבריטניה והטומנת בין קירותיה סיפורים מרתקים. נמשיך לסאות’המפטון (Southhampton) שם נעלה על אוניית הפאר בה נבלה במהלך טיולינו. הערב נהנה מארוחה חגיגית, הופעות בידור ובילוי בקזינו. לינה באוניה.
לפנינו יומיים של שייט והנאה משירותי האוניה במהלך היום נתכנס למפגש קבוצתי או הרצאה מפי מדריך הטיול. לינה באוניה.
האי מדירה הוא שילוב ייחודי של מזג אויר מעולה עם טבע ונוף יוצאים מן הכלל. זהו מחוז אוטונומי של פורטוגל בצפון האוקיינוס האטלנטי במרחק 500 ק”מ ממערב לחופי אפריקה. אי וולקני בו ההתפרצות האחרונה ארעה לפני 400 שנה. הנוף משלב הרים פראיים, עמקים אדירים, סלעי ענק היורדים לים, מפרצים קסומים וחולות, שטחים חקלאיים מטופחים כמו במעבדה ופירות טרופיים. כפרי דייגים וצמחיה ירוקה ועשירה המשלבת בין פרחי סחלב ושיחי בוגנוויליה. על האי שמורת טבע ענקית עם עמקים עמוקים והרים גבוהים, אדמה פורייה, גנים מרהיבים וכמובן גפנים שהם המקור ליינות מדירה המפורסמים בעולם. נטייל בפונצ’אל הבירה, השוכנת בקצה מפרץ יפהפה. העיר בנויה מדרגות מדרגות מעל למפרץ, עם בתים צבועים בלבן וגגות רעפים אדומים וסביבם גנים מטופחים, שופעי פרחים מרהיבים. נראה את שוק הדגים והירקות, רחוב אלפנדגה הציורי ועוד ככל שיותיר הזמן. לינה באוניה.
נרד לסיור באי טנריף (בספרדית: Tenerife – טֶנֶרִיפֶה) שהוא הגדול והמאוכלס ביותר בארכיפלג האיים הקנריים. תושביו המקוריים של טנריף, כמו של שאר האיים הקנריים היו הגואנצ’ים. הם עסקו בדיג, בלקט, בחקלאות ובגידול צאן. האי נשלט על ידי ספרד מאז שנכבש על ידה במהלך המאה ה-15. האקלים בטנריף נוח במשך כל השנה. התיירות היא הענף הכלכלי העיקרי ואחריו החקלאות. צידו הצפוני של האי מתאפיין בצמחייה רבה ובצבע ירוק, ואילו בדרום החופים הם צחיחים ושופעי שמש. נעלה לסיור בשמורת הר הגעש הגבוה בהרי ספרד (3,718 מ’) המכוסה רוב עונות השנה בכיפת שלג ונעצור לתצפיות עוצרות נשימה בנופים וולקניים מדהימים. נלמד על היווצרות המכתש הענק, סוגי הלבה והצמחייה הייחודית במקום ונטייל ביערות האורן הקנרי המרשים. לינה באוניה.
הבוקר נעגון בלאס פאלמאס דה גראן קאנאריה, בירת האי גראן קאנאריה ואחד מהנמלים החשובים בה. כאן כנראה עגן כריסטופר קולומבוס במסעותיו לאמריקה. נבקר ברובע העתיק המהווה את המרכז ההיסטורי של העיר. נטייל בכיכר סנטה אנה ונתרשם מבית העירייה, הקתדרלה והסמטאות הציוריות. נבקר בקאסה קולון המשמש כיום כמוזיאון ונטייל במדרחוב טריאנה, בטיילת לאורך הים ובנמל האור. לינה באוניה.
יום של שיט והנאה משירותי האוניה במהלך היום נתכנס למפגש קבוצתי או הרצאה מפי מדריך הטיול. לינה באוניה.
נעגון בליסבון בירת פורטוגל שהייתה מעצמה ימית וממנה יצאו מגלי עולם וספנים נועזים לגלות את העולם חדש. ליסבון עיר שוקקת חיים ממוקמת בסמוך לשפך הנהר טז’ו לאוקיאנוס. המרכז ההיסטורי של העיר בנוי על שבע גבעות תלולות ומסיבה זו חלק מרחובות העיר מאפשרים תנועת הולכי רגל בלבד. במערב העיר נמצא פארק מונסאנטו, הפארק העירוני הגדול בעולם. בעיר שני גשרים המחברים בין חלקיה, מעל נהר הטז’ו: גשר 25 דה אבריל, שנבנה בשנת 1966, וגשר ואסקו דה גאמה. אורכו של האחרון 17.2 קילומטרים, הוא הארוך בגשרי אירופה והתשיעי באורכו בעולם. נבקר ברובעים העתיקים והמודרנים, נראה את מגדל בלם המרשים ואת מנזר ז’ירונימו בו קבור וסקו דה גאמה. נבקר באנדרטה לכבודם של מגלי עולם ונתרשם מהכיכרות והארמונות היפים ועוד ככל שיותיר לנו הזמן. לינה באוניה.
הבוקר נעגון בפורטו הידועה ברחבי העולם בשל היין המשובח המיוצר בה. היום יוקדש לסיור בעיר על רובעיה השונים. נראה את השוק המקורה, את תחנת הרכבת המפורסמת באריחיה ואת הקתדרלה שממנה נשקפת תצפית יפה על העיר. לינה באוניה.
נעגון בעיר ויגו שהינה עיר נמל ובעלת נמל הדייג החשוב ביותר בספרד. בעבר שימשה את ספינות הסוחר ומטרה לשודדי הים. בוויגו מצוי אזור התעשייה הגדול ביותר בגליסיה, הכולל בעיקר בתי חרושת למכוניות ומספנות. בעיר ממוקם גם המפעל של פיג’ו-סיטרואן. נמל ויגו הוא נמל הדיג הגדול באירופה ובעיר ממוקמים משרדי חברת הדיג הגדולה בעולם. העיר בנויה על הגדה הדרומית של שפך הוויגו, מוקפת פארקים ויערות אורנים. נצא לטיול במהלכו נתרשם מהעיר החדשה, מהטיילת המרשימה ומרובע הדייגים המפורסם ברבס. לינה באוניה.
יום של שיט והנאה משירותי האוניה במהלך היום נתכנס למפגש קבוצתי או הרצאה מפי מדריך הטיול. לינה באוניה.
נפרד מהאוניה ונשים פעמינו לבאת’, העיר המפורסמת במרחצאות הרומיים. על פי האגדה, היה זה המלך בלאדאד האגדי (מאה ה-8) שחלה בצרעת וגילה את נפלאות המעיינות החמים במקום. העיר מהווה דוגמה מופלאה לארכיטקטורה הג’ורג’יאנית , והיא משמשת משכן לכנסייה, שהינה מהמבנים הגותיים הגדולים באנגליה. נראה את הכיכר העגולה, הסירקוס, המוקפת בבתי אבן גיר, את הרויאל קרסט, חצי הסהר הכולל בתי פאר מפוארים הצופים על פארק ויקטוריה. נטייל על גשר פולטני הייחודי, הבנוי על נהר האבון, שלאורכו , משני צדיו, מצויות חנויות. נהלך בעיר העתיקה של באת’, ונמשיך למלוננו להתארגנות ולמנוחה. לינה בלונדון.
היום נסייר בעיר המרתקת לונדון באזור ה”סיטי” – המרכז הפיננסי והמסחרי של העיר, בו נראה את ה-Tower – המצודה והגשר העתיקים המפורסמים של לונדון על שפת נהר התמזה. נמשיך לסיור פנוראמי בעיר, נראה את בתי הפרלמנט, כנסיית ווסמינסטר, מגדל השעון של הביג בן ונצפה על הגלגל הענק- London Eye . נמשיך לכיוון כיכר טרפלגר וארמון בקינגהם עוד יוותר לנו מעט זמן לקניות ולקראת שעות הערב ניסע לשדה התעופה שליד לונדון ממנו נטוס בחזרה לתל אביב.
בשעות הבוקר המוקדמות ננחת בתל אביב.
קוד טיול | תאריך יציאה | תאריך חזרה | מחיר לאדם בחדר זוגי | תוספת ליחיד בחדר | הערות | מפגש קבוצה | מדריך | סטטוס | הרשמה לטיול |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
KCCB01 | אוקטובר 2021 | יפורסם בהמשך | יפורסם בהמשך | הטיול בהכנה, לחץ לפרטים נוספים | בהכנה | הרשמה מוקדמת |
המחיר תקף לחדר פנימי מקטגוריה 09 בקומות 9,10,11.
ניתן לשדרג לחדר עם חלון מקטגוריה 07 בקומות 7,8 בתוספת 638$ לאדם בחדר זוגי או 1182$ לאדם בחדר ליחיד.
ניתן לשדרג לחדר עם מרפסת מקטגוריה 2A בקומות 7 בתוספת 1220$ לאדם בחדר זוגי או 2405$ לאדם בחדר ליחיד.
מסלולי הטיולים שלנו מתאימים לנוסעים שביכולתם לטייל ברגל למשך זמן מינימאלי של כ-20 דקות ברצף. כמו כן, לא תמיד מדובר בדרכים סלולות ולעתים נדרשת עליה/ירידה במדרגות, לפיכך, לא ניתן יהיה להשתמש בכיסא גלגלים או הליכון.
שיבוץ המדריכים נתון לשינויים בכל עת. ניתן להתעדכן בשם המדריך העדכני המשובץ לטיול בעמוד 'רשימת כל הטיולים'. למעבר לרשימה לחצו כאן
שיבוץ החדר, מיקום וקומה ייקבעו ע”י מחלקת הקבוצות של חברת השיט, בהתאם לקטגוריה שהוזמנה.
לפני הרשמתך לטיול מומלץ לעיין בעמוד התנאים הכלליים.
ביטוח בריאות בתנאים מיוחדים: אנו ממליצים לרכוש ביטוח בריאות מיד עם ההרשמה לטיול, על מנת להגן על כספכם, גם כאשר הרשמתכם לטיול נעשתה עד חצי שנה לפני יציאת הטיול. במקרה בו תיאלצו לבטל את הנסיעה עקב אירוע בריאותי בלתי צפוי, תיהנו מכיסוי לכספים ששילמתם עבור הטיול. שכבת הגנה זו מתחילה עם רכישת הביטוח ומגינה עליכם עד לתום הנסיעה. לקבלת ייעוץ והצעת מחיר מסוכן הביטוח שלנו לחצו כאן.
מומלץ להזמין בזמן ההרשמה ביטוח בריאות וכך תימנע מתשלום דמי הביטול
לביטוח בריאות בתנאים מיוחדים לחצו כאן